Tervis Spa ***

Viron suurin kylpylä Tervis on ollut monelle tuttu jo usean vuoden ajan. Kylpylää on laajennettu ja uudistettu vuosi vuodelta ja sen kolmen tähden hoito-osasto tarjoaa kokonaisvaltaisia ja monipuolisia palveluita. Tervis on ainoa kylpylä Pärnussa, jossa saa perinteistä mutahoitoa. Tervis-kylpylän uusitussa vapaa-ajan keskuksessa vietät aktiivista vapaa-aikaa spa-, allas- ja saunaosastoilla, liikuntakeskuksessa tai kauneussalongissa. Kylpylän lähistöllä on myös erinomaiset lenkkeilymaastot. Lähde viettämään kylpylälomaa monien palveluiden kylpylään! Tervis-kylpylä sijaitsee lähellä merenrantaa ja Pärnun keskustaan on lyhyt kävelymatka. Kylpylän omassa kulttuurikeskuksessa järjestetään erilaista ohjelmaa ja tanssi-iltoja. Kylpylästä saa apua mm. kroonisiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, sydän- ja verisuonitauteihin, kroonisiin ihosairauksiin, hengitysteiden tulehduksiin ja allergisiin sairauksiin. Tervis on yhteistyössä Pärnun sairaalan kanssa 2015 syyskuusta lähtien (röntgentutkimukset, tietokonetomografia, ultraäänitutkimus, magneettiresonanssitomografia) ja Synlab- laboratorion kanssa. Terviksen ympäristöystävällinen toiminta on saanut kansainvälisen Vihreä avain-ympäristömerkin.

Tervis on uusiutunut!

Meillä on sinulle iloisia uutisia – Viron tunnetuin kylpylähotelli, Tervis, on uusiutunut! Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestänne remontin aikana. Uskomme, että modernimpi Tervis vastaa nyt odotuksianne entistä paremmin.
Uuden ilmeen ovat saaneet niin buffet -ravintolamme kuin hotellin vastaanottokin. Täysin uudet a la carte ravintolamme ”Kuu”, sekä viihtyisä lobby baari ovat nyt avoinna. Sauna- ja allasosastollamme Sinua odottavat ylellinen poreamme baareineen, uusi aromi- ja infrapunasauna sekä uudistetut, nykyaikaiset pukuhuoneet.

Tervetuloa uudistuneeseen kylpylähotellimme!

Tiedot
-Rakennettu 1. ja 2. talo v. 1971-1985, uudistettu v. 2010-2017

-3. talo v. 2002
-Kerroksia 3/5/6
-Hissi on
-Uima-allas 2
-Huoneita 259
-Keskustaan n. 800 m
-Rantaan, uimarantaan n. 400m
-Huoneet
-Erikokoisissa huoneissa suihku, wc, puhelin, radio, sat-tv, jääkaappi, parketti- tai laminaattilattia. Huoneissa on erilliset vuoteet ja parveke.

Tilat ja palvelut
-Ravintola, baari, kokoustilat, tallelokero, valuutanvaihto, liikuntasali, 5 erilaista saunaa, vesivoimisteluallas, uima-allas, poreallas, kuntosali, kauneushoitola, parturi-kampaamo, elintarvikekauppa, lahjatavarakauppa, kulttuurikeskus, kirjasto. Vastaanotosta vuokrataan kylpytakkeja, hiustenkuivaajia, kävelysauvoja ja polkupyöriä.

Hoidot mm:
-osahieronta
-yrtti- ja helmikylpy
-vedenalainen suihkuhieronta
-parafiini- ja osokeriittihoito
-mutahoito
-Charcot-suihku
-kiertosuihku
-pyörrekylpy jaloille
-vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu
-venytyshoito
-kylmähoito
-ultraääni- ja magneettihoito
-inhalaatiohoito
-sähköhoito
-maissijauhohieronta käsille
-aamusauna – ja uinti

Lisämaksulliset hoidot
-mm. Kokovartalohieronta
-Suolahoito
-Vyöhyketerapia
-Aromi- ja selluliittihieronta
-Lymfahieronta
-Jalkapohjanerityiskäsittely
-Infrapunasauna
-EKG
-Verensokerin ja kolesterolin mittaus
-Laserhoito
-Erikoislääkärien vastaanotto (nenä-korva-kurkkulääkäri, gynekologi, miestenlääkäri, hammaslääkäri)

Tervis 1, 2 talot ***
Tervis 3 talo***+

Osoite Seedri 6, 80010 Pärnu
puh. +372 44 50200
www.spa.ee