Matka Veijalainen

Suomi nousuun -matkat on suunniteltu kotimaan kohteisiin ja tukemaansuomalaistamatkailua. Olemme suunnitelleet teille huiman valikoiman kotimaan matkoja eri puolille Suomea. Matkat suuntautuvat tunnettuihin kohteisiin kuten Mannerheimin saappaanjäljille, Kuninkaantietä Hankoon, Saaristotietä Ahvenanmaalle, Turun saaristokierrokselle, Saimaan kierrokselle, Vanhaan Porvooseen ja Suomenlinnaan sekä Ruskamatkoille Lappiin. Pandat saapuvat kesällä Ähtärin eläinpuistoon, joten Ähtäri ja Tuuri matka on mainio valinta. Yhteensä 42 Suomi nousuun -lähtöä vuoden 2018 aikana, hieno kotimaan matkailukesä on tulossa. Varaa paikkasi pian ja olet mukana Ykkösmatkalla!

Varaa matkasi netissä ja säästä 25€ / varaus

Kotimaanmatkoihimme kuuluu aina

  • Kohteessa laadukas linja-autokuljetus upeilla busseilla
  • Hyvätasoinen hotellimajoitus 2hh
  • Puolihoitoruokailut
  • Matkanjohtajan palvelut

OMALOMA - Sinun omat sivut netissä

OmaLoman avulla voit seurata matkavalmistelujen etenemistä, ostaa retkiä, juomapaketteja, istumapaikkoja, selata aikaisempien varauksiesi tietoja, tehdä uusia varauksia ja maksaa palveluita entistä helpommin, ylläpitää omia tietojasi.

  • Lisäpalvelujen ostaminen, retket, istumapaikat, juomapaketit 
  • Varauksen maksaminen
  • Varauksen sisältö
  • Aikaisempien varausten tiedot
  • Uuden varauksen aloittaminen
  • Omien tietojen ylläpito

JUOMAPAKETTI 

Myös kotimaanmatkoilla on teille tarjota helppo ja suosittu juomapaketti, joka sisältää koko matkan ajan virvoitusjuomat bussissa ja ruokailujen yhteydessä yhden juoman, talon viinin, oluen, virvoitusjuoman tai veden. (Joillakin matkoilla yhteistyökumppanin bussissa ei ole juomia tarjolla).

ISTUMAPAIKKA VARAUS 

Matkan hintaan kuuluu aina istumapaikka bussissa, mutta jos varaamme paikkoja, se on maksullista. Voitte varata halutessanne linja-autosta mieleisenne paikat seuraavasti: 1. rivin paikka 150€, 2. rivin paikka 75€ tai jokin muu paikka 35€ ja silloin kyseinen paikka on vain teidän käytössänne koko matkan ajan. Kotimaan matkoilla paikka varaukset -50%. Varaa toiveidesi istumapaikka ja nauti matkasta!

PARKKIPALVELU  

Parkkipalvelumme Kuopiossa Hiltulanlahdessa Villa Veijalaisen yhteydessä on saanut suuren suosion, joinakin lähtöaamuina Villan pihassa on ollut jopa pientä ruuhkaa. Olemme laajentaneet parkkipaikkaa, joten voitte jatkossakin jättää auton loman ajaksi parkkiin maksutta.  

LIITÄNTÄKULJETUKSET 

Kiertomatkojen ja kaupunkilomien liitäntäkuljetukset Suomessa edullisesti lisähintaan, kysy toimistostamme.

MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018