Matka Veijalainen

VUORISTOKYLPYLÄMATKA PUOLAAN


Sandra Spa Karpacz | 10 päivää |  27.10.-5.11.2018

Lähde mukaamme Puolaan neljän tähden vuoristokylpylään, joka sijaitsee Karpatka-vuorten syleilyssä. Tällä kylpylämatkalla on paljon nähtävää ja koettavaa. Pääset nauttimaan puolalaisesta vieraanvaraisuudesta notkuvien ruokapöytien äärellä ja hemmottelemaan itseäsi erilaisten kylpyläpalveluiden parissa.

Kylpylämatka Puolan upeaan Sandra Spa Karpacz**** vuoristo kylpylään. Karpacz pieni kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla Mt. Sniezka vuoren rinteellä 800 metrin korkeudessa. Sandra spa Karpacz kylpylä tarjoaa monipuolisia palveluita kattavasta valikoimasta.

Laivamatkat teemme mukavasti Finnlinesin Star-luokan laivalla Helsingistä Travemündeen. Menomatkalla yövymme historiallisessa Schwerinin kaupungissa. Seuraavana aamuna ajelemme entisen itäsaksan alueita pitkin kohti etelä Puolan rajaa. Karparcz kylä sijaitsee aivan Puolan, Saksan ja Tšekin rajojen tuntumassa. 

Kylpylässä nautimme kolme ruokailua päivässä. Hoitovalikoima on kattava, erilaisia hoitoja on tarjolla yli 80 erilaista. Hintaan sisältyy 10 hoitoa viikossa sekä kylpylän käyttöoikeus. Monipuolisessa kylpylässä on mm. poreallas, Mineraalivesi-altaita, kylmä- ja lämminvesiallas sekä allas aaltoineen ja jokineen. Täydellistä hyvinvointia ja hemmottelua. Lähde mukaamme ja avaa ovi mukavuuden lähteille. Saamme viettää aikaa rentoutuen ja nautiskellen kylpylän palveluista ja hyvästä ruoasta vuorten katveessa.

Matkan kohokohdat

 • Risteily Itämerellä
 • Vuoristokylpylä
 • Ksiazin linna
 • Puolalaiset herkulliset ruokailut
HINTA: 995 € / hlö / 2hh, 1 hh lisä 260 €  
HINTAAN SISÄLTYY:
 • Laadukas linja-autokuljetus (Liityntäkuljetus Suomessa lisähintaan)
 • Laivamatkat B2-hytissä täysihoidolla
 • Hotellimajoitus Sandra Spa Karpacz**** kylpylässä 2hh
 • Täysihoito kylpylässä ja laivamatkalla
 • Keskimäärin 2 hoitoa päivässä
 • Kylpyläosaston käyttö
 • Kaupunkikiertoajelu Karpacz  
LISÄHINTA:
 • Ikkunallinen hyttilisä 80 €/hlö

LISÄMAKSULLISET RETKET:

 • Karpacz kävelykierros ja museovierailu sis. kahvit 20€/hlö
 • Ksiaz linna 45€/hlö


1.pv HELSINKI - TRAVEMÜNDE

Tapaamme Vuosaaren Hansa terminaalissa. Finnlinesin Star-luokan laivamme lähtee iltapäivällä Helsingin Vuosaaren satamasta kohti Travemündea. Laivamatkan aikana nautimme täysihoidosta ja laivan palveluista.

2.pv TRAVEMÜNDE – SCHWERIN

Laivalla on täysihoito ja käytettävissä saunaosasto ja poreallas. Saavumme Travemündeen klo 21:30, josta jatkamme matkaa bussilla Schwerinin kaupunkiin. Majoitumme hotelliin. 100 km

3.pv SCHWERIN – KARPACZ

Aamiaisen jälkeen jatkamme entisen Itä-Saksan alueita pitkin kohti Etelä-Puolan rajaa. Karpacz kylä sijaitsee kauniilla paikalla Mt. Sniezka vuoren rinteellä 800 metrin korkeudessa aivan Puolan, Saksan ja Tšekin rajojen tuntumassa.  Majoitumme Sandra Spa Karpacz **** kylpylään viideksi yöksi ja nautimme yhteisen illallisen. 530 km

4.pv SANDRA SPA KARPACZ

Kylpylässä nautimme kolme ruokailua päivässä. Hoitovalikoima on kattava, hoitoja on tarjolla yli 80 erilaista. Hintaan sisältyy 2 hoitoa päivässä sekä kylpylän käyttöoikeus. Monipuolisessa kylpylässä on mm. poreallas, mineraalivesi-altaita, kylmä- ja lämminvesiallas sekä allas aaltoineen ja jokineen. Käytössä on myös suomalainen sauna. Muut saunat lisämaksusta. Täydellistä hyvinvointia ja hemmottelua. Lähde mukaamme ja avaa ovi mukavuuden lähteille. Saamme viettää aikaa rentoutuen ja nautiskellen kylpylän palveluista ja hyvästä ruoasta vuorten katveessa. Tänään lähdemme Karpaczin kaupunkikiertoajelulle.

5.pv SANDRA SPA KARPACZ

Tänään on mahdollista lähteä lisämaksulliselle opastetulle kävelykierrokselle Karpaczin keskustaan. Käymme tutustumassa Karkonoskie Tajemnice – museoon, joka esittelee paikallisia uskomuksia ja tarustoja. Näemme myös Karpaczin pääkävelykadun, jolla sijaitsee lukuisia ravintoloita sekä kahviloita matkamuistomyymälöiden lomassa. Nautimme yhteisen kahvihetken kiehtovassa kahvilassa.

6.pv SANDRA SPA KARPACZ

Nautimme hoidoista ja kylpylän palveluista.

7.pv SANDRA SPA KARPACZ

Nautimme hoidoista ja kylpylän palveluista. Tänään on mahdollista lähteä lisämaksulliselle retkelle Ksiazin linnaan. Hitlerin hoviarkkitehti Albert Speer ja Todt-järjestö käynnistivät kaupungin rajalla sijaitsevassa valtavassa Fürstensteinin, eli nykyisin puolaksi Ksiazin linnassa 1943 tarkoin varjellut mittavat rakennustyöt. Niissä raatoivat läheisen Gross Rosenin keskitysleirin alaosaston vangit. Rieseksi eli Jätiksi kutsutussa valtaisassa hankkeessa linnan alle peruskallioon räjäyteltiin tunneleita. Sittemmin betonitunneleita räjäyteltiin arvioiden mukaan takaisin umpeen. Vieläkään ei tiedetä tarkkaan, mitä alueella saattaa piillä.

8.pv KARPACZ – TRAVEMÜNDE

Aamiaisen jälkeen lähdemme ajamaan kohti Travemündea. Nautimme yhteisen päivällisen, jonka jälkeen meillä on aikaa tehdä tuliaisostoksia. Saavumme illalla satamaan ja matkanjohtajamme jakaa laivaliput terminaalissa. Finnlinesin Star-luokan laivamme lähtee aamuyöstä kohti Helsinkiä.  530 km

9.pv PÄIVÄ ITÄMERELLÄ

Vietämme koko päivän Itämeren aalloilla ja nautimme laivalla täysihoidosta. Saunat ja poreallas ovat kokopäivän käytettävissä.

10.pv HELSINKI VUOSAARI

Laivamme saapuu aamulla Helsingin Vuosaaren satamaan. Kotimatkamme alkaa laivasta päästyämme.

MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018