Matka Veijalainen

LINNAJOULU PUOLASSA

PULTUSKIN LINNASSA

23.-27.12.2018 | 5 päivää

Puolassa joulu on suuri juhla ja se vietetään perinteisesti perheen kanssa, nautitaan toistemme seurasta ja syödään todella todella hyvin ja monipuolisesti. Linnajoulu matka vie meidät Pultuskin linnahotelliin, joka sijaitsee korkealla mäellä kaupungin ja joen välissä. Linnan portille johtaa mukulakivinen tie, jota kaksi vartiotornia vahtii. Täällä aistii Puolan historiaa joka nurkalla, hengittää aitoa joulun tunnelmaa ja maistellaan herkullisia ja monipuolisia perinteisiä puolalaisia herkullisia ruokia. Matkan aikana vietät rauhallista joulunaikaa, lepäät hyvin, nautit kiireettömistä kahvihetkistä, risteilet Narew-joella gondolilla ja voit ottaa rentouttavan hieronnan. Polkupyörä retki kauniiseen jokimaisemaan jää mieleen pitkäksi aikaa. Pultuskin linnan henkilökunta tekee kaiken niin, että vieraat viettävät aikansa täällä miellyttävämmin!

Matkan kohokohdat

  • Pultuskin linna
  • Varsovan kaupunkikierros
  • Mahtavat täysihoitoruokailut linnassa
  • Rauhallinen ympäristö


Hinta 995€ / hlö / 2 hh, 1 hh lisä 40 €

HINTA SISÄLTÄÄ: 

  • Lennot Helsinki – Varsova – Helsinki turistiluokassa 
  • Laadukkaan linja-autokuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla 
  • Linnahotellimajoituksen 2hh *** 
  • Matkaohjelman mukaiset ruokailut, 4 aamiaista, 3 lounasta ja 4 illallista 
  • Opastettu kaupunkikierros Varsovassa
  • Matkanjohtajan palvelut


1. pv HELSINKI – VARSOVA – PULTUSK

Tapaamme Helsingin lentoasemalla aamulla ja lennämme suoralla lennolla Varsovaan. Tutustumme Puolan pääkaupunkiin paikallisen oppaan johdolla. Käymme mm. kauniissa Lazienki-puistossa, tutustumme toisessa maailmansodassa lähes kokonaan tuhottuun kaupungin historialliseen keskustaan sekä kävelemme vanhassa kaupungissa, missä 1600- ja 1700 -luvun arkkitehtuurin kukoistuskausi on luotu uudelleen. Kaupunkikierroksen jälkeen matka jatkuu pieneen Pultuskin kaupunkiin. Majoitumme Linnahotelliin ja nautimme illallisen.

2. pv JOULUAATTO

Maukas ja monipuolinen aamiainen. Päivän aikana on jouluohjelmaa. Matkanjohtajan opastuksella tutustumme Pultuskin kylään, joka on aivan kivenheiton päässä ja totta kai Joulupukki käy matkalaisia tervehtimässä. Illalla jouluaaton juhlaillallinen.

3. pv JOULUPÄIVÄ

Maukas ja monipuolinen aamiainen. Tänään nautimme kiireettömästä joulutunnelmasta ja täysihoitoruokailuista. Lounas, iltapäivä kakkukahvit ja grilli illallinen joen rannalla.

4. pv TAPANIN PÄIVÄ

Maukas ja monipuolinen aamiainen. Tänään nautimme kiireettömästä joulutunnelmasta ja monipuolisista ruokailuista, lounas ja päivällinen

5. pv PULTUSK – VARSOVA – HELSINKI

Aamiainen ja lähtö Varsovan lentokentälle, josta kotimatkamme Suomeen alkaa Finnairin siivin suoralla lennolla Helsinkiin.


MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018