Olemme suunnitelleet teille huiman valikoiman kotimaan matkoja eri puolille Suomea. Matkat suuntautuvat tunnettuihin kohteisiin kuten Saaristotietä Ahvenanmaalle, Turun saaristokierrokselle, Saimaan kierrokselle, Vanhaan Porvooseen ja Suomenlinnaan sekä Ruskamatkoille Lappiin. Hieno kotimaan matkailukesä on tulossa. Varaa paikkasi pian ja olet mukana Ykkösmatkalla!

Varaa matkasi netissä ja säästä 25€ / varaus

Kotimaanmatkoihimme kuuluu aina
-Kohteessa laadukas linja-autokuljetus upeilla busseilla
-Hyvätasoinen hotellimajoitus 2hh
-Puolihoitoruokailut
-Matkanjohtajan palvelut

OMALOMA – Sinun omat sivut netissä
OmaLoman avulla voit seurata matkavalmistelujen etenemistä, ostaa retkiä, juomapaketteja, istumapaikkoja, selata aikaisempien varauksiesi tietoja, tehdä uusia varauksia ja maksaa palveluita entistä helpommin, ylläpitää omia tietojasi.
Lisäpalvelujen ostaminen, retket, istumapaikat, juomapaketit
Varauksen maksaminen
Varauksen sisältö
Aikaisempien varausten tiedot
Uuden varauksen aloittaminen
Omien tietojen ylläpito

JUOMAPAKETTI
Myös kotimaanmatkoilla on teille tarjota helppo ja suosittu juomapaketti, joka sisältää koko matkan ajan virvoitusjuomat bussissa ja ruokailujen yhteydessä yhden juoman, talon viinin, oluen, virvoitusjuoman tai veden. (Joillakin matkoilla yhteistyökumppanin bussissa ei ole juomia tarjolla).

ISTUMAPAIKKA VARAUS
Matkan hintaan kuuluu aina istumapaikka bussissa, mutta jos varaamme paikkoja, se on maksullista. Voitte varata halutessanne linja-autosta mieleisenne paikat seuraavasti: 1. rivin paikka 150€, 2. rivin paikka 75€ tai jokin muu paikka 35€ ja silloin kyseinen paikka on vain teidän käytössänne koko matkan ajan. Kotimaan matkoilla paikka varaukset -50%. Varaa toiveidesi istumapaikka ja nauti matkasta!

PARKKIPALVELU
Parkkipalvelumme Kuopiossa Hirvontie 45, Hiltulanlahti. Olemme laajentaneet parkkipaikkaa, joten voitte jatkossakin jättää auton loman ajaksi parkkiin maksutta.

LIITÄNTÄKULJETUKSET
Kiertomatkojen ja kaupunkilomien liitäntäkuljetukset Suomessa edullisesti lisähintaan, kysy toimistostamme.