Matka Veijalainen

Kiertomatkojemme suosio on jatkanut vuosi vuodelta kasvuaan ja olemme siitä iloisia. 2018 tarjoamme teille mahtavan valikoiman matkoja tuttuihin ja uusiin kohteisiin, yhteensä 29 kiertomatkaa, mahtava vuosi on siis tulossa. Mille matkalle sinä lähdet? Uutuuksia on mm. Mustanmeren salaisuudet, Rauhan turvaajien jäljillä Kosovossa, Karibian risteily, Kalle kuninkaan mansikkapaikat, Ihana Toscanan kiertomatka. Kannattaa ottaa kamera mukaan, sillä kuvattavaa ja nähtävää on todella paljon.

Viime kesältä tutut ja pidetyt matkanjohtajamme ovat myös tulevan kesän kiertomatkoilla mukana.

Vuodelle 2018 olemme suunnitelleet teille myös mahtavan valikoiman Suomi nousuun matkoja, kylpylämatkoja ja kiertomatkoja yli 30 eri Euroopan maahan.

Ykkösmatkat suunnittelee matkat asiakaslähtöisesti ja matkamme ovat tunnettuja mm. hyvin suunnitelluista reiteistä, hyvätasoisista majoituksista, herkullisista ruokailuista ja ammattitaitoisista matkanjohtajista. Mikä on sinun suosikki matkasi? Ykkösmatkoilla on paljon nähtävää ja koettavaa. Kannattaa ottaa kamera mukaan, sillä kuvattavaa on todella paljon!

Olemme järjestäneet matkoja jo 30 vuoden ajan

Varaa matkasi netistä ja säästät 25€ varaus, helppoa ja kannattava.

Kiertomatka ja kaupunkilomapaketteihin kuuluvat aina:

  • Kohteessa laadukas linja-autokuljetus upeilla busseilla
  • Lennot turistiluokassa
  • Hyvätasoinen hotellimajoitus 2hh
  • Puolihoitoruokailut
  • Matkanjohtajan palvelut
  • Laivamatkat B2 hyteissä
  • Laaja lisämaksullisten retkien valikoima

JUOMAPAKETTI 

Kiertomatkoille ja Kaupunkilomille meillä on teille tarjota helppo ja suosittu juomapaketti, joka sisältää koko matkan ajan virvoitusjuomat bussissa ja ruokailujen yhteydessä yhden juoman, talon viinin, oluen, virvoitusjuoman tai veden. 

ISTUMAPAIKKA VARAUS 

Matkan hintaan kuuluu aina istumapaikka bussissa, mutta jos varaamme paikkoja, se on maksullista. Voitte varata halutessanne linja-autosta mieleisenne paikat seuraavasti: 1. rivin paikka 150€, 2. rivin paikka 75€ tai jokin muu paikka 35€ ja silloin kyseinen paikka on vain teidän käytössänne koko matkan ajan. Kotimaan matkoilla paikka varaukset -50%. Varaa toiveidesi istumapaikka ja nauti matkasta!

PARKKIPALVELU 

Parkkipalvelumme Kuopiossa Hiltulanlahdessa Villa Veijalaisen yhteydessä on saanut suuren suosion, joinakin lähtöaamuina Villan pihassa on ollut jopa pientä ruuhkaa. Olemme laajentaneet parkkipaikkaa, joten voitte jatkossakin jättää auton loman ajaksi parkkiin maksutta. 

LIITÄNTÄKULJETUKSET

Kiertomatkojen ja kaupunkilomien liitäntäkuljetukset Suomessa edullisesti lisähintaan, kysy toimistostamme.

MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018