Kiertomatkojemme suosio on jatkanut vuosi vuodelta kasvuaan ja olemme siitä iloisia. Tarjoamme teille mahtavan valikoiman matkoja tuttuihin ja uusiin kohteisiin, yhteensä 30 kiertomatkaa. Mille matkalle sinä lähdet? Kannattaa ottaa kamera mukaan, sillä kuvattavaa ja nähtävää on todella paljon. Viime kesältä tutut ja pidetyt matkanjohtajamme ovat myös tulevan kesän kiertomatkoilla mukana.

Ykkösmatkat suunnittelee matkat asiakaslähtöisesti ja matkamme ovat tunnettuja mm. hyvin suunnitelluista reiteistä, hyvätasoisista majoituksista, herkullisista ruokailuista ja ammattitaitoisista matkanjohtajista. Mikä on sinun suosikki matkasi? Ykkösmatkoilla on paljon nähtävää ja koettavaa. Olemme järjestäneet matkoja jo 30 vuoden ajan

Varaa matkasi netistä ja säästät 25€ varaus, helppoa ja kannattava.

Kiertomatka ja kaupunkilomapaketteihin kuuluvat aina:
-Kohteessa laadukas linja-autokuljetus upeilla busseilla
-Lennot turistiluokassa
-Hyvätasoinen hotellimajoitus 2hh
-Puolihoitoruokailut
-Matkanjohtajan palvelut
-Laivamatkat B2 hyteissä
-Laaja lisämaksullisten retkien valikoima

JUOMAPAKETTI
Kiertomatkoille ja Kaupunkilomille meillä on teille tarjota helppo ja suosittu juomapaketti, joka sisältää koko matkan ajan virvoitusjuomat bussissa ja ruokailujen yhteydessä yhden juoman, talon viinin, oluen, virvoitusjuoman tai veden.

ISTUMAPAIKKA VARAUS
Matkan hintaan kuuluu aina istumapaikka bussissa, mutta jos varaamme paikkoja, se on maksullista. Voitte varata halutessanne linja-autosta mieleisenne paikat seuraavasti: 1. rivin paikka 150€, 2. rivin paikka 75€ tai jokin muu paikka 35€ ja silloin kyseinen paikka on vain teidän käytössänne koko matkan ajan. Kotimaan matkoilla paikka varaukset -50%. Varaa toiveidesi istumapaikka ja nauti matkasta!

PARKKIPALVELU
Parkkipalvelumme Kuopiossa, Hirvontie 45, Hiltulanlahti. Olemme laajentaneet parkkipaikkaa, joten voitte jatkossakin jättää auton loman ajaksi parkkiin maksutta.

LIITÄNTÄKULJETUKSET
Kiertomatkojen ja kaupunkilomien liitäntäkuljetukset Suomessa edullisesti lisähintaan, kysy toimistostamme ja mikä parasta aikataulut ovat juuri oikeat ja ylimääräistä odotusta ei ole.