Matka Veijalainen

Kalev Spa ****

Kalev Spa Hotelli Tallinnassa – Keskellä vettä ja keskellä
kaupunkia

Kalev Spa Hotelli sijaitsee Viron päänähtävyyden, UNESCON maailmanperintökohteisiin kuuluvan Tallinnan vanhan kaupungin, laidalla. Tallinnan kylpylähotellina tarjoamme hyvän mahdollisuuden yhdistää loma terveydestä huolehtimiseen.

Asiantunteva henkilöstömme odottaa teitä vuonna 2005 avattuun hotelliin. Hotellissa on 100 huonetta ja yhdeltä puolelta sitä ympäröi Tallinnan vanhan kaupungin muinainen aura ja toiselta Kanuti-puisto suihkulähteineen, leikattuine pensaineen ja leikkikenttineen.

Meillä voitte nauttia täydellisestä unesta, huolehtia kehostanne ja mielestänne liikunta- ja kauneus- ja terveyskeskuksessa ja rentoutuksesta Pohjois-Viron suurimmassa vesipuistossa!

Eurooppalainen keittiömme huolehtii energian saannistanne kattaen pöytään paikallisista raaka-aineesta valmistettu herkkuja. Vanhan kaupungin nähtävyydet sekä kauppa- ja liikekeskukset sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset.

Kalev Spa sopii lomailuun upean sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksiensa vuoksi yhtä lailla pareille, ystäväporukoille, lapsiperheille, yksinään matkustaville kuin liikuntarajoitteisillekin. Olette tervetulleet parantamaan terveyttänne, rentoutumaan sekä tutustumaan kaupunkiin!

Olemme luoneet ympäristön unelmienne lomaan – keskellä vettä ja keskellä kaupunkia!

Tiedot

Rakennettu 2005

Kerroksia     6

Hissi             on

Uima-allas   on

Huoneita     100

Keskustaan keskustassa

Rantaan n. 400m

MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018