Matka Veijalainen

Joulumatka Rukalle

22.-26.12.2018| 5 päivää

Joulu Rukan tunnelmallisessa hiihtokeskuksessa ystävien kesken on mitä mainioin valinta joulumatkaksi. Olemme rakentaneet mielenkiintoisen jouluohjelman koko matkan ajaksi ja lisäksi voit harrastaa erilaisia talvisia aktiviteetteja; hiihtää hyvin hoidettuja latuja pitkin tunturiin, lasketella lukuisissa rinteissä joita on jopa 30. Lisäksi voit kokeilla erilaisia safareita moottorikelkka-, poro- ja huskysafari, jääkiipeilyä, varjoliitoa, islanninhevosilla ratsastusta, avantouintia ja monia monia muita.

Majoitumme Rantasipi Rukahoviin, joka tarjoaa lomaasi kaiken tarvittavan. Tasokkaat majoitusmahdollisuudet aivan Rukan kylän sydämessä, monipuoliset ravintolat ja iloinen iltaelämä tekevät Rukahovista suosikkikohteen. Ruka Day Spa on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä hyvinvointipalveluita.

Rukalla on aina elämyksiä yllin kyllin! Ehdottomasti mukava tapa viettää Joulun aikaa!

Matkan kohokohdat

  • Tunnelmallinen joulu
  • Napapiiri ja Joulupukin paja
  • Jouluillallinen
  • Monipuolinen ohjelma

Hinta 625 € / hlö / 2 hh, 1hh lisä 160 €

HINTA SISÄLTÄÄ: 

  • Laadukkaan linja-autokuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla 
  • Laadukkaan hotellimajoituksen 2 hh 
  • Puolihoitoruokailut 4x aamiainen ja 3x päivällinen 
  • Juhlaillallinen jouluaattona 
  • Matkaohjelmassa kerrotun ohjelman


1. pv MENOMATKA - RUKA

Ajomatka halki lumisen Suomen voi alkaa. Matkan varrelle jää mm. mäkihyppykaupunki Lahti, Jyväskylä, Savon pääkaupunki Kuopio ja Kainuun alueita mm. Kajaani ja Suomussalmi. Illansuussa saavumme Kuusamoon ja Rukan laskettelukeskukseen, majoitumme hyvätasoiseen Rukahovi hotelliin ja nautimme yhteisen tervetuloillallisen.

2. pv RUKA

Ihana joululoma, täynnä nautinnollisia hetkiä talvisen luonnon keskellä. Voit hiihtää, saunoa, uida tai vaikka lasketella. Kaikki on lähellä sinua. Teemme retken Napapiirille joulupukin pajalle. Paluumatkalla piipahdamme Posiolla Pentikin tehtaan myymälässä. Illalla hotellissa kauneimpia joululauluja. Buffet illallinen.

3. pv JOULUAATTO

Päivän aikana on monipuolista jouluohjelmaa 11:00-13:00 Joulupuuro, 13:00-17:00 Joulusauna ja 19:30 Jouluillallinen. Joululauluja ja totta kai Joulupukki käy matkalaisia tervehtimässä.

4. pv JOULUPÄIVÄ

Maukas ja monipuolinen aamiainen. Tänään nautimme kiireettömästä joulutunnelmasta. Illalla Buffet illallinen.

5. pv RUKA - PALUUMATKA

Paluumatka halki Suomen alkaa heti aamiaisen jälkeen. Ajelemme mukavalla bussillamme kohti etelää. Uusia kokemuksia rikkaampana on mukava palata kotiin ja se Joulupukin tapaaminen, taidan olla kiltti tänäkin vuonna.


MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018