Matka Veijalainen

Islanti - Satujen saari

15.-19.10. ja 24.-28.10.2018

Hieno uutuusmatkamme geysirien, vesiputouksien ja jäätiköiden satumaisiin maisemiin. Tutustumme useisiin Islannin tärkeimpiin nähtävyyksiin näemme mm. tulivuoria, laavakenttiä, vuonoja ja kyliä. Kultainen kolmio, Sininen laguuni, valaan bongausretki ja Reykjavikin kaupunki lumoavat sinut varmasti. 

Lähde mukaamme satujen saarelle!

Kohokohdat

 • Uiminen Sinisessä laguunissa
 • Kiertoajelu Reykjavikin ympäristössä
 • Kultainen kolmio: Geysirit, Gullfossin vesiputous ja Pingvellirin kansallispuisto
Hinnat
Syksyn lähdöt 1385 € / hlö / 2 hh, 1hh lisä 300 €
Hinta sisältää:
 • Laadukkaan linja-autokuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla
 • Lennot Helsinki - Reykjavik - Helsinki Iceland Airilla
 • Hyvätasoiset hotellimajoitukset 2hh
 • Puolihoito ruokailut
 • Kultainen kolmio: Geysirit, Gullfossin vesiputous ja Pingvellirin kansallispuisto
 • Kiertoajelun Reykjavikin ympäristössä
 • Blue Lagoon sisäänpääsy
 • Matkanjohtajan palvelut
Lisämaksulliset retket:
 • Valasretki 90€

MATKAOHJELMA

1. pv HELSINKI – REYKJAVIK

Tapaamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja lennämme suoralla Iceland Airin lennolla Reykjavikiin, lentoaika on 3:35. Saavumme saarelle iltapäivällä, bussimatkalla Keflavikin lentokentältä Reykjavikiin näemme jo tyypillisiä islantilaismaisemia. Majoitumme aivan keskustassa olevaan hotelliin ja nautimme tervetuloillallisen.

2. pv KAUPUNKIKIERROS JA BLUE LAGOON

Aamiaisen jälkeen lähdemme kattavalle kierrokselle Reykjavikin ympäristöön. Näemme kierroksellamme
Alftanesin niemellä Islannin presidentin asunnon Bessasstadirin, Krisuvikin kuumat lähteet, Kleifarvatn-järven ja asutusta keskellä laavakenttiä. Iltapäivällä suuntaamme laavamaisemassa sijaitsevaan Blue Lagooniin, jossa kuuluisa Sinisen laguunin kylpylä on elämys vailla vertaa. Yhteinen lounas.

3. pv GEYSIR JA VESIPUTOUKSET

"Kultainen kolmio" -kierroksen teemme Islannin maaseudulle. Päivän aikana koemme Gullfossin putousten jylinän ja uljaat näkymät yli ryöppyävien vesimassojen. Matkaamme tietenkin myös Geysireille, alueella hämmästelemme geysireistä purkautuvia vesi- ja höyrysuihkuja. Lounaan nautimme Geysir- alueen ravintolassa. Käymme myös Pingvellirin kansallispuistossa, missä Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaatat erkaantuvat toisistaan. Ilta vapaata aikaa kaupungilla. Yhteinen lounas.

4.pv REYKJAVIK

Tänään on vapaata aikaa tehdä ostoksia, käydä kahvilla, ihastella satamasta merimaisemia ja ladata akkuja. Järjestämme lisämaksullisen valasretken merelle, retken aikana näemme kenties lahtivalaita, pyöriäisiä ja valkokuonodelfiinejä, alueella saatetaan kohdata myös miekka- ja ryhävalaita. Yhteinen lounas.

5.pv REYKJAVIK - HELSINKI

Aikainen aamiainen hotellilla ja lähtö lentoasemalle. Lennämme suoralla lennolla Helsinkiin, josta kotimatkan viimeinen osuus voi alkaa. Huikea matka takana, Islannissa on jokaisen kerran käytävä.

MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018