Matka Veijalainen

GOLFIA KOLMESSA MAASSA, PORTOROZ

Slovenia sijaitsee keskellä Euroopan sydäntä. Ja sijaitsee vain kahden tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Tässä pienessä vihreässä (20,273 km2) maassa on noin 2 miljoonaa asukasta ja on ainut Euroopan maa, jossa yhdistyvät Alppien ja Välimeren maisemat. Katsoessa yhteen suuntaa näet merimaiseman ja toisessa suunnassa katseesi osuus korkeisiin vuoriin. Maan hintataso on vielä edullinen ja palvelu on ystävällistä. Sloveniassa on golfkenttiä 11 kappaletta.   

Portoroz:

Tässä Slovenian idyllisessä rantakohteessa on tarjolla kaikkea mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan. Life Classin kuuden hotellin kokonaisuus tarjoaa kaikki palvelut saman korttelin sisällä. Majoitus meillä on tasokkaassa 4 tähden hotellissa rannan tuntumassa. Käytössänne on kylpyläosasto, Thai hoito-osasto, kauneuskeskus sekä hoito-osasto, joissa on tarjolla monia erilaisia kylpylähoitoja.  Lisäksi olemme koonneet teille monipuolisen retkivalikoiman, josta kaikille löytyy varmasti oma suosikki. Lähde mukaamme Välimeren parhaaseen lomakohteeseen Portoroziin nauttimaan Adrian meren terveellisestä ilmastosta!

Tällä matkalla pelaamme golfia kolmessa maassa. Slovenian lisäksi tulevat kierrokset myös Italiassa ja Kroatiassa. Kaikki kentät sijaitsevat tunnin ajomatkan päässä majoituksesta ja matkalla näemme kauniita maisemia.                                       

20.-24.10.2018 | 5 PÄIVÄÄ | matkan hinta 1.095€ / hlö

Hintaan sisältyy              

 • Lentomatka Helsinki – Ljubjana – Helsinki Finnairin suoralla lennolla
 • Golfbägin kuljetus lennoilla
 • Lentokenttäkuljetukset perillä kohteessa
 • Majoitus Portorozissa Hotelli Riviera**** jaetussa 2-hengen huoneessa puolihoidolla, aamiainen ja päivällinen
 • Golfkierros Sloveniassa Golf Lipica (2 x 9 reikää) valmiiksi varatuilla lähtöajoilla (6 päivän matkalla 2 kierrosta Lipicassa)
 • Golfkierros Kroatiassa Golf Club Adratic (Savudrija 1 x 18 reikää) valmiiksi varatuilla lähtöajoilla
 • Golfkierros Italiassa Golf Club Trieste (1 x 18 reikää) valmiiksi varatuilla lähtöajoilla
 • Kuljetukset golfkentille ja takaisin pelipäivinä
 • Golfaavan matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta                  

 • Muut kuin ylläolevat palvelut
 • 1-hengen huone 95€ / hlö
 • Ruokajuomat päivälliselle

Hotellitiedot

Hotelli Riviera****

Nykyaikainen hotelli aivan Portorozin keskustassa. Hotellista avautuu kaunisnäkymä Piranin lahdelle. Hotellilla on oma ranta-alue sekä ulko- ja sisäuima-allas. Aula-alueella ilmainen WIFI.

Huoneissa on ilmainen WIFI, kylpyhuone, ilmastointi, turvalokero, LCD TV ja Minibar. www.lifeclass.net

Golfkentät

Lipican golfkenttä sijaitsee tyypillisessä Slovenian maaseudun rauhassa vuosisatojen vanhojen tammi- ja limepuiden katveessa. Kenttä on Slovenia ainut ympärivuotinen golfkenttä. Kentän on suunnitellut 1989 Donald Harradine. Kenttä on 9- reikäinen, kaksi driving rangea ja kaksi harjoitusgreeniä. Pisin väylä on 497 metriä. Kentän par on 73. Pituus: keltaisilta 6225 m ja punaisilta 5496 m. Pilvettömällä säällä tietyille väylille näkyvät Alppien lumiset huiput. Samalla alueella sijaitsee myös kuuluisa hevostila, Lipica Stud Farm, missä kasvatetaan maailmankuuluisia Lipizzaner- hevosia www.lipica.org

Trieste- golf sijaitsee Italian puolella ja on alueen vanhin kenttä – perustettu jo 1954. Kenttä sopii kaiken tasoisille golfareille. Kenttä sijaitsee 350 metrin korkeudessa ja siltä on hienot näkymät Triesten lahdelle. Kenttä on 18 reikäinen ja par on 70. Kentän pituus keltaisilta 5575 ja punaisilta 4964 m. www.golfclubtrieste.net

Golf Club Adriatic (Savudrija) on Kroatian puolella Istrian niemimaalla. Kenttä on avattu 2009 ja sijaitsee Kempiski- hotellin vieressä. Kenttä on 18- reikäinen ja par on 72. Klubilta on kauniit näkymät Italiaan, Sloveniaan sekä Alppien korkeimmat huiput saattavat näkyä kirkkaalla säällä. Kentän pituus keltaisilta 5603 m ja punaisilta 4706 m. www.golf-adriatic.com

MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018