Matka Veijalainen

KYLPYLÄMATKAT VIROON

Kylpylämatkat täysihoidolla, hinnat sis. kuljetukset 

Alennus satamasta tullessa kyytiin -40€ hlö

KYLPYLÄMATKAHINNASTO 2017:


undefinedHintoihin sisältyy:  

Linja-autot ovat koko matkan ajan mukana. Matkatavarat voivat olla autoissa laivamatkojen ajan. Tallinnan Pirita Top Spa ja Toila kylpylään on satamasta liitäntäkuljetukset.   

2017 Pärnun kylpylähintoihin sisältyy:

Lisähinnat 2017:

Paradiis vesipuistossa huoltotyöt joka kuukauden toinen tiistai. Huoltopäivinä vesipuisto on suljettu koko päivän. Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti myös vesipuiston huoltopäivinä.

Kylpylähotelli Tervis uudistuu

Kylpylähotelli Tervis haluaa tarjota teille jatkuvasti parhaimpia olosuhteita loman viettoon.

Ensi kesän aikana on kylpylähotelli Terviksellä paljon uusia suunnitelmia palvelun laadun nostamiseksi ja nykyaikaistamiseksi.

Terviksessä aloitetaan hotellin vastaanoton ja buffet-ravintolan uudistustyöt 22.5.2017.

Kylpylähotelli Terviksen päärakennuksen aulan sisustus muuttuu perusteellisesti. Asiakkaita palvelee tulevaisuudessa nykyaikainen vastaanottotiski ja viihtyvyyttä lisäävät kodikkaat oleskelunurkkaukset, ja uutuutena tulee myös lobby-baari.

Entinen buffet-ravintola muuttaa muotoaan ja sisustustaan. Remontin ajaksi avataan väliaikainen buffet-ravintola. Aamiaista, lounasta ja illallista tarjoamme tällöin ravintolaksi muutetussa urheilusalissa.

Aivan uutena palveluna odottaa syksyllä asiakkaita a la carté ravintola KUU.

Sauna- ja vesikeskus on suljettu peruskorjauksen ajaksi 3.7. – 6.8.2017. Hotellin asiakkaat voivat käyttää vesivoimisteluallasta klo 6.30 – 7.45 ja 16.00 – 22.00 välisenä aikana. Lisäksi 3.7. – 6.8.2017 välisenä aikana Terviksen asiakkaat voivat vierailla myös Tervise Paradiisin vesipuistossa hotellikorttia näyttämällä ilmaiseksi (paitsi saunakeskus ”Paradiisi Saunad”).

Sauna- ja vesikeskukseen tulevat uudet pukeutumishuoneet. Tähänastisen yhteisen miesten ja naisten pukuhuoneen tilalle tulee syksyllä kaksi eri pukuhuonetta – miehille ja naisille on jatkossa erilliset pukuhuoneet. Suunnitelmissa on myös laajentaa erittäin suosittua infrapunasaunaa ja uudistaa baarin osuutta. Tämän lisäksi tehdään erilaisia korjaus- ja remonttitöitä, jotta rentoutuminen olisi jatkossa entistäkin miellyttävämpää.

Remonttitöistä johtuen voi talossa esiintyä korkeaa melutasoa.

Terviksen henkilökunta tekee kaikkensa, jotta työt sujuisivat mahdollisimman nopeasti ja teidän kannaltanne huomaamattomasti.


MatkaOpas 2017

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MINI MATKAOPAS : 
Syksy 2017 - Talvi 2018