Matka Veijalainen

Tervis Spa ***

                              

Viron suurin kylpylä Tervis on ollut monelle tuttu jo usean vuoden ajan. Kylpylää on laajennettu ja uudistettu vuosi vuodelta ja sen kolmen tähden hoito-osasto tarjoaa kokonaisvaltaisia ja monipuolisia palveluita. Tervis on ainoa kylpylä Pärnussa, jossa saa perinteistä mutahoitoa. Tervis-kylpylän uusitussa vapaa-ajan keskuksessa vietät aktiivista vapaa-aikaa spa-, allas- ja saunaosastoilla, liikuntakeskuksessa tai kauneussalongissa. Kylpylän lähistöllä on myös erinomaiset lenkkeilymaastot. Lähde viettämään kylpylälomaa monien palveluiden kylpylään! Tervis-kylpylä sijaitsee lähellä merenrantaa ja Pärnun keskustaan on lyhyt kävelymatka. Kylpylän omassa kulttuurikeskuksessa järjestetään erilaista ohjelmaa ja tanssi-iltoja. Kylpylästä saa apua mm. kroonisiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, sydän- ja verisuonitauteihin, kroonisiin ihosairauksiin, hengitysteiden tulehduksiin ja allergisiin sairauksiin. Tervis on yhteistyössä Pärnun sairaalan kanssa 2015 syyskuusta lähtien (röntgentutkimukset, tietokonetomografia, ultraäänitutkimus, magneettiresonanssitomografia) ja Synlab- laboratorion kanssa. Terviksen ympäristöystävällinen toiminta on saanut kansainvälisen Vihreä avain-ympäristömerkin.

Tiedot
Huoneet

Erikokoisissa huoneissa suihku, wc, puhelin, radio, sat-tv, jääkaappi, parketti- tai laminaattilattia. Huoneissa on erilliset vuoteet ja parveke.

Tilat ja palvelut

Ravintola, baari, kokoustilat, tallelokero, valuutanvaihto, liikuntasali, 5 erilaista saunaa, vesivoimisteluallas, uima-allas, poreallas, kuntosali, kauneushoitola, parturi-kampaamo, elintarvikekauppa, lahjatavarakauppa, kulttuurikeskus, kirjasto. Vastaanotosta vuokrataan kylpytakkeja, hiustenkuivaajia, kävelysauvoja ja polkupyöriä.

 Hoidot mm:     

                                                            

Lisämaksulliset hoidot

Tervis 1, 2 talot ***
Tervis 3 talo***+

Osoite Seedri 6, 80010 Pärnu

puh. +372 44 50200

www.spa.ee

MatkaOpas 2017

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MINI MATKAOPAS : 
Syksy 2017 - Talvi 2018