Matka Veijalainen

Suomi 100v. matkat on suunniteltu kotimaan kohteisiin ja tukemaan suomalaista matkailua. Itsenäinen suomi täyttää 100 vuotta ja sen kunniaksi olemme suunnitelleet jopa 30 lähtöä kotimaanhan  ja ilolla ne esittelemme nyt teille. Matkat suuntautuvat tunnettuihin kohteisiin kuten Saaristotietä Ahvenanmaalle, Turun saaristokierrokselle, Pieni saaristokierros ja Rosvopaistia, Saimaan kierros, Länsirannikon kierros, Vanha Porvoo ja Suomenlinna, Koli ja Pielinen sekä Ruskamatkoille Lappiin, yhteensä 30 lähtöä vuoden aikana.

Varaa matkasi netissä ja säästä 25€ / varaus

Kotimaanmatkoihimme kuuluu aina:

  • Kohteessa laadukas linja-autokuljetus upeilla busseilla
  • Hyvätasoinen hotellimajoitus 2hh
  • Puolihoitoruokailut
  • Matkanjohtajan palvelut

JUOMAPAKETTI 

Myös kotimaanmatkoilla on teille tarjota helppo ja suosittu juomapaketti, joka sisältää koko matkan ajan virvoitusjuomat bussissa ja ruokailujen yhteydessä yhden juoman, talon viinin, oluen, virvoitusjuoman tai veden. 

ISTUMAPAIKKA VARAUS 

Voitte varata halutessanne linja-autosta mieleisenne paikat ja silloin kyseinen paikka on vain teidän käytössä koko matkan ajan. 

PARKKIPALVELU  

Parkkipalvelumme Kuopiossa Hiltulanlahdessa Villa Veijalaisen yhteydessä on saanut suuren suosion, joinakin lähtöaamuina Villan pihassa on ollut jopa pientä ruuhkaa. Olemme laajentaneet parkkipaikkaa, joten voitte jatkossakin jättää auton loman ajaksi parkkiin maksutta.  

LIITÄNTÄKULJETUKSET 

Kiertomatkojen ja kaupunkilomien liitäntäkuljetukset Suomessa edullisesti lisähintaan, kysy toimistostamme.

MatkaOpas 2017

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MINI MATKAOPAS : 
Syksy 2017 - Talvi 2018