Matka Veijalainen

JÄÄMEREN KUNINGASRAPUJA JA RUSKAN LUMOA

18.-23.9.2017 | 6 PÄIVÄÄ | ROVANIEMI 1 YÖ, KIRKKONIEMI 2 YÖTÄ, SAARISELKÄ 1 YÖ, KUUSAMO 1 YÖ

Itäinen Lappi, Pohjois-Norja, Jäämeri ja Kuningasrapusafari komeaan ruska-aikaan on ehdottomasti tämän vuoden mielenkiintoisin uutuusmatka pohjoiseen. Meno- ja paluumatkan ajelemme mukavin päivämatkoin eri reittejä pitkin. Lemmenjoen kansallispuisto, Inarin järvi, Varanginvuono, Saariselkä ja monet muut paikat tulevat tutuiksi tällä matkalla ja parhaaseen ruska-aikaan. Lähde mukaamme tälle ainutlaatuiselle matkalle, joka varmasti jää mieleen pitkäksi aikaa.

Matkan kohokohdat
  • Kuningasrapu safari
  • Jäämeri
  • Lapin ruska
  • Inarin järvi
Hinta 679 € / hlö / 2 hh, 1hh lisä 190 €  
HINTA SISÄLTÄÄ
  • Laadukkaan linja-autokuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla                   (Liitäntäkuljetukset Suomessa lisähintaan)
  • Majoitukset 2hh
  • Puolihoitoruokailut
  • Matkanjohtajan palvelut

LISÄMAKSULLISET RETKET

  • Jäämeren kuningasrapusafari sis. runsaan rapulounaan 145€


MATKAOHJELMA

1. pv KOTI - ROVANIEMI

Matkaamme läpi Suomen ylös kohti Lapinmaata. Päivän mittaan pidetään sopivin välein virkistäytymistaukoja. Iltapäivällä ohitamme Oulun ja Kemin kaupungit ja illansuussa olemme Rovaniemellä. Majoitumme hotelliin ja nautimme illallisen.

2. pv ROVANIEMI - KIRKKONIEMI

Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Pohjois-Lappia, päivän aikana ohitamme Lemmenjoen kansallispuiston, Inarin ja Inarin järven rantatietä pitkin jatkamme kohti Norjan rajaa ja Kirkkoniemeä, joka sijaitsee Varanginvuonon rannalla. Majoitumme hotelliin ja nautimme yhteisen illallisen.

3. pv JÄÄMERI

Tänään järjestämme halukkaille kuningasrapujen kalastusretken Jäämerelle, näemme kuinka jopa halkaisijaltaan kaksi metriä suuria rapuja pyydetään ja valmistetaan herkulliseksi ateriaksi, jonka yhdessä nautimme. Illaksi palaamme Kirkkoniemeen ja nautimme illallisen mielenkiintoisen päivän päätteeksi.

4. pv KIRKKONIEMI - SAARISELKÄ

Aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa Varanginvuonon rantatietä pitkin aina Tenojoelle saakka. Tenojokea seurailemme Utsjoelle ja sieltä suuntaamme 4- tietä pitkin ohi Inarinjärven ja Ivalon aina Saariselälle. Majoitumme hotelliin ja nautimme yhteisen illallisen. 400km  

5. pv SAARISELKÄ - KUUSAMO

Aamupäivän aikana jätämme Urho Kekkosen kansallispuiston vierellä olevan Saariselän taaksepäin ja suuntaamme Sodankylän ja Kemijärven kautta Kuusamoon. Tutustumme Rukan laajaan alueeseen. Majoitumme hotelliin ja nautimme yhteisen illallisen. 370 km

6. pv KUUSAMO - KOTI

Hyvä hotelliaamiainen, jonka jälkeen matkamme jatkuu viitostietä Suomussalmen kautta. Sopivasti taukoja pitäen olemme kotiseudulla mukavasti illansuussa piristyneinä ja monta kokemusta rikkaampina. Olemme nähneet Lapin ruskan, tunturit ja Jäämeren!


MatkaOpas 2017

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MINI MATKAOPAS : 
Syksy 2017 - Talvi 2018