Matka Veijalainen

GOLFIA ALICANTEN AURINGON ALLA

Alicanten provinssi tarjoaa 218 kilometriä rauhallista rantaviivaa valkoisinen rantoineen. Näet vuorten häämöttävän Välimeren ylle. On hedelmätarhoja ja palmukujia. Alicanten kutsuu nauttimaan auringosta, hyvästä ruuasta ja golfista.

Lähde viettämään viikko Alicanteen. Golfaaminen on tehty helpoksi, siirtyminen hotellista kentälle kestää vain muutaman minuutin.

Kenttä

Alicante Golfin kenttä on itsensä legendaarisen Severiano Ballesteroksen suunnittelema, mielenkiintoisesti rytmitetty. Väylät kulkevat par5, par4, par3 järjestyksessä, aina 18 väylle saakka. Kenttä on tasainen ja sopiikin näin sekä vasta-alkajalle että pidemmälle ehtineelle. Mittaa keltaisilta kertyy 6057 m ja punaisilta 5254 m. Muutaman pidemmän siirtymän vuoksi golf-autoa on hyvä käyttää.

Hotelli Alicante Golf****

Aivan Alicanten kupeessa on 4 tähden Hotelli Alicante Golf, joka sijaitsee Alicante Golf-kentän laidalla puutarhamaisessa ympäristössä. Hotellin tilavissa ja ilmastoiduissa huoneissa on tyylikäs sisustus. Jokaisessa on tv, minibaari ja tallelokero. Hotellin ravintolasta avautuu näkymä golfkentälle. Hotellista löydät myös lobby-baarin. Asiakkaiden käytössä on pieni kuntosali ja sisäuima-allas. Spasta voit varata mm. hieronta-aikoja. Alueella on myös lasten leikkialue ja padel-kenttiä.

Aktiviteetit

Hotelli sijaitsee 800 metrin päässä Playa de San Juan -rannalta ja lähellä on iso ostosalue. Alicanten keskusta on vajaan 10 km:n päässä ja sinne pääset tutustumaan kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Alicanten lentokenttä 20 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Elchen kaupunki on Maailman perintökohde ja se on kuuluisa palmuistaan. Elchen kaunis katedraali ja palmupuisto Huerto del Cura on ehdottomasti käymisen arvoisia. Salvador Artesanon kenkätehtaan myymälä löytyy myös Elchestä. Alicanten kaupungista löytyy useita tavarataloja kuten El Corte Ingles ja paljon erikoiskauppoja. Alicantesta löytyy upea palmupuisto Parque del Palmeral sekä satamassa kävelykatu Paseo Explanada de Espana. Sataman tuntumassa sijaitsee myös Pyhän Barbaran linnoitus eli Castillo de Santa Barbara. 

Kevään 2017 matkat

undefined

06.-13.03.2017  PGA Pro JANNE ESKOLAN HARJOITUS- JA PELIMATKA 1.395€ / hlö

13.-20.03.2017 PGA Pro JANNE ESKOLAN HARJOITUS- JA PELIMATKA 1.395€ / hlö

Varaa paikkasi suoraan toimistolta!

Hinta sisältää                 

Lisämaksusta                 

20.-27.2.2017 YKKÖSGOLF PELIMATKA 1.295€ /hlö Imatra-Lappeenranta-Porvoo

Hinta sisältää                 

Lisämaksusta                 

MatkaOpas 2017

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MINI MATKAOPAS : 
Syksy 2017 - Talvi 2018