Matka Veijalainen

undefined

Olemme rakentaneet teille arvon golfarit muutamia mielenkiintoisia paketteja Baltian ja Euroopan golfkentille!
YKKÖSGOLF ESITTÄÄ!
GOLFIA PÄRNUN RANNOILLA VIIKOITTAIN (sunnuntai – lauantai) 

Keväällä Pärnu on ohjelmassamme viikoittain huhtikuusta (kenttien avauduttua) toukokuun loppuun ja jatkuu taas syksyllä elokuusta jopa marraskuulle (kenttien sulkeutumiseen saakka).

Pakettiimme sisältyy laivamatkat, laadukkaan linja-autokuljetuksen, hyvätasoisen majoituksen puolihoidolla sekä 4 kierrosta golfia valmiiksi varatuissa lähtöajoilla (2 x White Beach Golf ja 2 x Pärnu Bay Links). Pienestä lisämaksusta saat liittymäkuljetuksen myös kotimaassa (5 ja 6 tietä pitkin), lisäkierroksen golfia haluamallasi kentälle sekä kuljetukset golfkentille.

GOLFIA ALICANTEN AURINGON ALLA

Keväällä meillä on ohjelmassa Alicante ja Alicante Golf. Tasokas majoitus ja paljon golfia! Paketeissa on joko 6 tai 7 kierrosta golfia ja golfautot sisältyvät hintaan. Hotelli Alicante Golf sijaitsee aivan kentän vieressä, joten sen helpommaksi golfloma ei tule!

YKKÖSGOLFille on suuri kunnia, että saimme yhteistyökumppaniksemme PGA Pro Janne Eskolan (Suomen PGA:n Teaching professional of the year 2014).

JE Golfin Opetus- ja Pelimatkoilla hintaan sisältyy aina Jannen laadukas opetus!

Alicanten paketteihin sisältyy valmiiksi bussikuljetus kotimaassa 5 tietä eli käytännössä kotiovelta pääset golflomalle.

GOLFIA KOLMESSA MAASSA

Syksyllä menemme kauniiseen Sloveniaan ja pelaamme samalla matkalla golfia kolmessa maassa! Syksyn kolmella matkalla ohjelmassa on golfkierros Sloveniassa, Italiassa ja Kroatiassa. Kaikki golfkentät sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä majoituksistamme.

GOLFIA GARDAJÄRVELLÄ

Syksyn päätämme upealle Gardajärvelle! Matkallamme on 5 kierrosta golfia mahtavissa maisemissa. Nautimme golfista ja tasokkaan hotellin palveluista!

Ylläoleville matkoille voit osallistua yksittäin tai porukalla! Jos teitä isompi ryhmä lähdössä matkalle räätälöimme mielellämme juuri teille sopivan golfmatkan – olette sitten menossa Baltian – tai Euroopan viheriöille! Miltä esim. kuulostaisi golfmatka Islantiin?

TERVETULOA NAUTTIMAAN GOLFISTA YKKÖSGOLFIN KANSSA!

MatkaOpas 2017

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MINI MATKAOPAS : 
Syksy 2017 - Talvi 2018